Stichting Rechtswinkel Cuijk

Naam: Stichting Rechtswinkel Cuijk
Adres: Zwaanstraat 7
Postcode:  5431 BP Cuijk
Telefoon:  0485 33 69 26
E-mail:  info@rechtswinkelcuijk.nl

Websitewww.rechtswinkelcuijk.nl
Facebook: Rechtswinkel Cuijk

Over Stichting Rechtswinkel Cuijk
Bij Stichting Rechtswinkel Cuijk kunt u terecht voor gratis juridisch advies in de meest uiteenlopende rechtsgebieden. Naast adviseren kunnen zij verzoekschriften, bezwaarschriften of andere stukken voor u schrijven, bemiddelen in bijvoorbeeld een burenruzie en in bepaalde gevallen kunnen zij zelfs een gerechtelijke procedure voor u starten. Benieuwd of Rechtswinkel Cuijk u kan helpen met uw vraag? Loop gerust binnen op hun spreekuur! De medewerkers van Rechtswinkel Cuijk, allen rechtenstudenten aan de Radboud Universiteit Nijmegen, staan u graag te woord.

Rechtswinkel Cuijk heeft elke donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur een inloopspreekuur. Sinds mei 2012 hebben zij de beschikking over twee spreekruimtes in het nieuwe Dienstencentrum, gelegen aan de Zwaanstraat 7 in het centrum van Cuijk. U kunt plaatsnemen aan de wachttafel tegenover de balie. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen.

Wanneer u naar het spreekuur van onze rechtswinkel komt is het van belang dat u alle papieren die van belang kunnen zijn bij het beantwoorden van uw vraag of voor het oplossen van uw probleem, meeneemt, indien mogelijk graag als kopie. Dit is eventueel ook tijdens het spreekuur mogelijk.

Wanneer u vragen heeft over het meebrengen van papieren, kunt u voorafgaand aan uw komst bellen tijdens het telefonische spreekkuur van 18.30 tot 19.00. Tevens is dit een gelegenheid om korte juridische vragen te stellen indien u geen tijd heeft om langs te komen tijdens het inloopspreekuur. Het telefoonnummer is: 0485 33 69 26.

Openingstijden
Elke donderdagavond
–   Telefonisch spreekuur van 18.30 tot 19.00 uur (tel: 0485 33 69 26)
–   Inloopspreekuur van 19.00 tot 21.00 uur

Rechtswinkel Cuijk kan u niet helpen bij:

– Lopende echtscheidingen (hierbij kunnen zij u alleen voorzien van algemene informatie);
– Alimentatieberekeningen;
– Strafrechtelijke zaken.