Rechtswinkel Wijchen

Naam: Stichting Rechtswinkel Wijchen
Adres: Roerdompstraat 76
Postcode: 6601 DL Wijchen
Cliënten: aanmeldformulier
E-mail: bestuur@rechtswinkelwijchen.nl  (voor contact met bestuur)

Websitewww.rechtswinkelwijchen.nl
Facebook: Rechtswinkel Wijchen

Cliënten worden verzocht het aanmeldformulier te gebruiken opdat Rechtswinkel Wijchen ervoor kan zorgdragen dat uw bericht voor aanvang van het inloopspreekuur de medewerkers bereikt. Lees hier meer over de werkwijze van Rechtswinkel Wijchen.

Over Rechtswinkel Wijchen
Stichting Rechtswinkel Wijchen heeft als doel heeft om mensen te helpen die geconfronteerd worden met problemen op juridisch gebied. Deze hulp bestaat uit het verstrekken van een gratis juridisch advies tijdens het spreekuur en een eventuele doorverwijzing naar een instantie die u verder op weg kan helpen. Ook kunnen zij voor u bemiddelen tussen u en de instantie of de persoon waarmee u moeilijkheden ervaart door het opstellen van brieven of anderszins via schriftelijk dan wel via telefonisch contact. Rechtswinkel Wijchen is er voor personen die niet weten waar aan te kloppen voor hulp, voor wie de rechtstreekse stap naar een advocaat te groot is, of voor wie uit financieel oogpunt de drempel om naar een advocaat (in eerste instantie) te hoog is.

Stichting Rechtswinkel Wijchen wordt gerund door een team van enthousiaste vrijwilligers: allemaal (ver)gevorderde universitaire rechtenstudenten. Voor kosteloos juridisch advies is er iedere* woensdagavond tussen 19.00 – 20.15 uur inloopspreekuur. U bent van harte welkom tijdens hun spreekuur in het Noorderlicht, Roerdompstraat 76 , te Wijchen. Parkeren voor het Noorderlicht is gratis.

Voor actuele informatie over de spreekuren van Rechtswinkel Wijchen kunt u terecht op hun Facebook pagina.