Rechtswinkel Beuningen

Naam: Stichting Rechtswinkel Beuningen
Adres:  Schoolstraat 16
Postcode: 6641 DC Beuningen
E-mail: rechtswinkelbeuningen@gmail.com (medewerkers)
E-mail:  bestuur.rechtswinkelbeuningen@gmail.com (bestuur)
Website: www.rechtswinkelbeuningen.nl
Facebook:  Rechtswinkel Beuningen

Over Rechtswinkel Beuningen
Rechtswinkel Beuningen is een stichting bestaande uit gedreven en enthousiaste vrijwilligers. Bij Rechtswinkel Beuningen kunt u terecht voor kosteloos juridisch advies. De medewerkers geven advies over onder andere het arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, personen- en familierecht en huurrecht. De bij Rechtswinkel Beuningen werkzame vrijwilligers zijn rechtenstudenten aan de Radboud Universiteit die in ieder geval hun eerste studiejaar met succes hebben afgerond, waardoor zij in staat zijn uw belangen goed te behartigen.

Informatie spreekuur
Iedere bezoeker van Rechtswinkel Beuningen krijgt een persoonlijk gesprek met twee juridisch adviseurs. Tijdens het spreekuur nemen zij ruim de tijd om uw juridisch probleem goed te analyseren. Soms kunnen zij uw vraag direct beantwoorden, maar meestal dienen zij nog juridisch onderzoek te verrichten. In het laatste geval ontvangt u binnen twee weken een schriftelijk advies via de mail. Dit advies is opgesteld door de twee juridisch adviseurs die het persoonlijk gesprek met u hebben gehad, maar het is ook nog eens gecontroleerd door hun kwaliteitscommissie.

Denk eraan dat u alle documenten meeneemt die voor uw probleem relevant (kunnen) zijn! De vrijwilligers kunnen u dan zo goed en zo snel mogelijk helpen.

Het kan voorkomen dat Rechtswinkel Beuningen u niet of niet optimaal kan helpen. Als dat het geval is, verwijzen de medewerkers u door naar de juiste instantie die u wel van dienst kan zijn. Rechtswinkel Beuningen procedeert niet en per e-mail verstrekken wij geen juridisch advies.

Openingstijden
De vrijwilligers staan het gehele jaar op iedere woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen) klaar voor alle juridische vragen van alle inwoners van de gemeente Beuningen. U hoeft van tevoren geen afspraak te maken.

Bereikbaarheid

Zowel per auto als per openbaar vervoer is Rechtswinkel Beuningen gemakkelijk te bereiken. Indien u met het openbaar vervoer komt, dan kunt u met buslijn 85 uitstappen bij de halte ‘Beuningen, Kerk’ (op vier minuten loopafstand) en met buslijn 5 bij de halte ‘Beuningen, Centrum’ (op vijf minuten loopafstand).

Kijk voor meer informatie op de website van Rechtswinkel Beuningen