Rechtswinkel Berg en Dal

Naam: Stichting Rechtswinkel Berg en Dal
Adres: Ericastraat 39
Postcode: 6561 VX Groesbeek
Telefoon:  0610325208
E-mail:  info@rechtswinkelbergendal.nl
Intake: intakeformulier

Website: www.rechtswinkelbergendal.nl
Facebook: Rechtswinkel Berg en Dal

Over Rechtswinkel Berg en Dal
Rechtswinkel Berg en Dal is een stichting bestaande uit gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. U kunt bij ons terecht voor kosteloos ‘juridisch’ advies in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij dus ook denken aan het verduidelijken van een lastige brief of aan het helpen bij het doen van belastingaangifte.

Informatie spreekuur
Via onze website kunt u een intakeformulier invullen aan de hand waarvan wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen om een afspraak in te plannen. In dit intakeformulier dient u een korte schets van de casus te geven. Hierdoor kunnen onze vrijwilligers u vaak tijdens uw afspraak al voorzien van relevante juridische informatie. Het officiële advies krijgt u via de mail en maximaal twee weken na uw bezoek. Denk eraan dat u alle documenten meeneemt die voor uw probleem relevant (kunnen) zijn! De vrijwilligers kunnen u dan zo goed en zo snel mogelijk helpen.

Openingstijden
De vrijwilligers staan het gehele jaar op iedere maandagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur en vrijdagmiddag van 14.00 tot 15:30 uur (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen) klaar voor alle juridische vragen van alle inwoners van de gemeente Berg en Dal. U dient wel eerst, door middel van een intakeformulier, een afspraak met ons te maken.

Bereikbaarheid

Zowel per auto als per openbaar vervoer is Rechtswinkel Berg en Dal gemakkelijk te bereiken. Indien u met het openbaar vervoer komt, dan kan u uitstappen bij halte ‘Stekkenberg’. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen.