Over ons

Wie zijn wij?
Allereerst willen wij ons, als oprichters van Juridischevoorlichting.nl, graag voorstellen als Thom & Fons. Wij hebben beiden gewerkt bij een rechtswinkel en stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren. Hierdoor hebben wij een goed beeld kunnen vormen van veel voorkomende vraagstukken in de maatschappij. Daarnaast hebben wij ervaren hoe belangrijk het is dat mensen eenvoudig juridische informatie kunnen inwinnen en tijdig juridische hulp inschakelen.

De rechtzoekende informeren en verbinden aan een betrouwbare juridische dienstverlener
Wij zijn gestart met onze website om u te voorzien van gratis algemene juridische informatie over diverse juridische vraagstukken die vaak voorkomen. Wij geven geen juridisch advies en onze activiteiten moeten ook niet worden gezien als een vervanging daarvan. Herkent u een situatie en denkt u na het lezen van een artikel dat juridische hulp nodig is? Met onze site willen wij een verbinding vormen tussen rechtzoekenden en juridische dienstverleners.  Wij streven ernaar om hier een overzicht te bieden van onze partners per regio waar men terecht kan voor juridische hulp, zodat u, indien nodig, via onze site eenvoudig en snel contact op kan nemen met een partner die u mogelijk verder kan helpen.

Door samen te werken met maximaal één rechtswinkel en één advocatenkantoor per gemeente, de contactgegevens van de betreffende organisatie te vermelden en een beschrijving van de organisatie te geven, behoudt u het overzicht en kan u direct zien of wij samenwerken met een mogelijk geschikte partner bij u in de buurt.

Uitdragen bestaan van rechtswinkel stichtingen
Rechtswinkels zijn erg belangrijk in onze maatschappij. Men kan in de meeste gevallen kosteloos (juridisch) advies inwinnen bij een rechtswinkel. Het belang van deze laagdrempelige vorm van juridische hulp is in onze ogen ontzettend groot. Rechtswinkels bevorderen de toegankelijkheid van juridisch advies door hun diensten kosteloos aan te bieden. Als medewerkers van een rechtswinkel hebben we echter gemerkt dat weinig mensen bekend zijn met deze organisaties. Met onze website willen wij hier verandering in brengen en het bestaan van deze organisaties uitdragen.

Blijf ook op de hoogte van nieuwe artikelen door onze Facebook pagina te volgen. Hierop posten wij leuke en informerende berichten. 

Bedrijfsgegevens

U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.  

Contact

Door akkoord te gaan met deze voorwaarde geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens. Wij hebben uw naam, inhoud van uw bericht en e-mailadres nodig om met u te kunnen communiceren en relevante informatie daaromtrent op te slaan in ons e-mail account van G Suite. Dit formulier is daarnaast opgesteld middels de diensten van Contact Form 7. Ten slotte maken wij gebruik van Anti-Spam by Cleantalk om onder meer spam te voorkomen. Wij verwerken (mogelijk) uw naam, e-mailadres, inhoud bericht en IP-adres met Cleantalk voor het bovenstaande doeleinde. Lees eerst onze privacyverklaring voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van Anti-Spam by Cleantalk. Lees hier hun privacyverklaring.