Over ons

Wie zijn wij?
Allereerst willen wij ons, als oprichters van Juridischevoorlichting.nl, graag voorstellen als Fons & Thom. Als studenten zijn wij werkzaam bij een rechtswinkel en hebben wij stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren. Hierdoor hebben wij een goed beeld kunnen vormen van veel voorkomende vraagstukken in de maatschappij. Daarnaast hebben wij gezien hoe belangrijk het is dat mensen eenvoudig juridische informatie kunnen inwinnen en tijdig juridische hulp inschakelen. Voorkomen is eenvoudiger dan oplossen. Op basis van bovenstaande ervaringen, hebben wij besloten om te starten met onze website: www.juridischevoorlichting.nl Hieronder vertellen wij meer over wat we precies willen bereiken. 

Wat willen wij bereiken
Rechtswinkels zijn erg belangrijk in onze maatschappij. Men kan in de meeste gevallen kosteloos (juridisch) advies inwinnen bij een rechtswinkel. Het belang van deze laagdrempelige vorm van juridische hulp is in onze ogen ontzettend groot. Rechtswinkels bevorderen de toegankelijkheid van juridisch advies door hun diensten kosteloos aan te bieden. Als medewerkers van een rechtswinkel merken wij echter dat weinig mensen bekend zijn met deze organisaties. Met onze website willen wij hier verandering in brengen en het bestaan van deze organisaties uitdragen. 

Daarnaast zijn wij gestart met onze website om u te voorzien van gratis algemene juridische informatie over diverse juridische vraagstukken die vaak voorkomen. Denkt u na het lezen van een artikel dat u juridische hulp nodig heeft? Dan streven wij ernaar om u een overzicht te kunnen bieden van  geschikte en betrouwbare partners bij u in de buurt. Met onze site willen wij dus ook een verbinding vormen tussen rechtzoekenden en juridische dienstverleners. Onze bezoeker is dan weer een stap dichter bij een oplossing voor zijn of haar probleem. 

Door samen te werken met maximaal één rechtswinkel en één advocatenkantoor per gemeente, de contactgegevens van de betreffende organisatie te vermelden en een beschrijving van de organisatie te geven, behoudt u het overzicht en kunt u direct zien of wij samenwerken met een voor u geschikte partner bij u in de buurt. Ten slotte maken wij geen gebruik van reclame of advertenties, zodat u de site ongestoord kunt gebruiken.

Studenten en Scholieren
Als studenten zijn wij op de hoogte van de voor studenten en scholieren actuele ontwikkelingen omtrent de studie Rechtsgeleerdheid op de Radboud Universiteit. Wij stellen ons daarom beschikbaar om op aanvraag en in overleg een praatje te komen houden over de studie rechten, de mogelijkheden om een kijkje in de keuken te nemen (denk aan meeloopdagen,  open dagen, etc.),  de verschillende mogelijkheden binnen de studie, wat je naast je studie kunt doen en hoe wij de studie ervaren aan de Radboud Universiteit. Op deze manier kunnen wij scholieren helpen en voorlichten omtrent de oriëntatie op hun toekomstige studiekeuze. 

Onze website is recent online gegaan. Wij zijn volop bezig met de ontwikkeling en uitvoering van onze plannen. Check daarom om de zoveel tijd of wij inmiddels samenwerken met een rechtswinkel of advocatenkantoor bij u in de buurt.

Blijf ook op de hoogte van nieuwe artikelen door onze Facebook pagina te volgen. Hierop posten wij dagelijks leuke en/of informerende berichten. 

Bedrijfsgegevens

  • Naam: Juridischevoorlichting.nl
  • E-mail: info@juridischevoorlichting.nl
  • Hoofdvestiging: feitelijk geen vestigingsplaats; wij zijn een online dienst;
  • Facebook: juridischevoorlichting.nl
  • LinkedIn: juridischevoorlichting.nl
  • Rechtsvorm: vennootschap onder firma
  • KvK nummer: 74590499

U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.  


Contact

Door akkoord te gaan met deze voorwaarde geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens. Wij hebben uw naam, inhoud van uw bericht en e-mailadres nodig om met u te kunnen communiceren en te reageren op uw bericht. Deze gegevens ontvangen en slaan wij op binnen ons Gmail account bij G Suite. Dit formulier is opgesteld via de diensten van Contact Form 7. Ook maken wij gebruik van Anti-Spam by Cleantalk om spam te voorkomen. Wij verwerken (mogelijk) uw naam, e-mailadres, inhoud bericht, en IP-adres met Cleantalk voor het bovenstaande doeleinde. Lees eerst onze privacyverklaring voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van Anti-Spam by Cleantalk. Lees hier hun privacyverklaring.