Ga hieronder direct naar onze blogs of lees verder over onze website en waarom het belangrijk is dat u die gebruikt

Waarom het belangrijk is dat u onze website gebruikt

Welke deur kiest u? Een lastige vraag. Want waar leidt de deur heen? Voor ons staat deze foto symbool voor een veelvoorkomende situatie. Daar komen we zo op terug. Kijk eerst de video hieronder. (1 min 44).

Er zijn veel deuren die naar Rome leiden. Maar het gaat om de ingang die tot uw oplossing zal leiden en het beste bij u en uw vraagstuk past. Wij zorgen ervoor dat u problemen eerder herkent en de juiste weg naar een oplossing eenvoudig zelf weet te vinden. 

Wie zijn wij?

Juridischevoorlichting.nl

Fons

Oprichter

Als oud-medewerker van een rechtswinkel, stagiair en student heb ik veel verschillende cliënten en vraagstukken voorbij zien komen. Wat mij opviel? Dat eenvoudige, korte en toegankelijke juridische informatie ontzettend belangrijk is in de maatschappij. Hier zet ik mij graag voor in.

Thom

Oprichter

Gedurende mijn opleiding, stage en werk bij een rechtswinkel is mij duidelijk geworden welke veel voorkomende vraagstukken er spelen in de maatschappij en dat veel mensen niet bekend zijn met de verschillende en zelfs gratis mogelijkheden van juridische hulp.  Ik zet me graag in voor het dichter bij elkaar brengen van het recht, rechtzoekenden en dienstverleners. 

Wat zeggen anderen over Juridischevoorlichting.nl?

"Het platform biedt juridische informatie voor de rechtzoekende op een snelle en laagdrempelige wijze. Als advocatenkantoor zijn we graag verbonden aan deze innovatieve manier om het recht dichterbij te brengen. Bovendien worden afspraken en voorwaarden met netwerkpartijen correct en helder besproken en nagekomen."
GH Advocaten Boxmeer
GH Advocaten
Advocatenkantoor
"Ik heb snel de informatie kunnen vinden waar ik naar op zoek was. De uitleg was prettig om te lezen. Bedankt daarvoor! Ik heb jullie website gedeeld op Facebook."
Myrthe
Verder anonieme bezoeker website
"Wij waarderen het initiatief van Juridischevoorlichting.nl enorm en hebben de samenwerking met hen als zeer prettig ervaren. Zij reageren snel, informeren ons over ontwikkelingen, staan open voor verandering en maken een professionele indruk. Heren, keep up the good work!"
Wetswinkel Uden
Bestuur Stichting Rechtswinkel Beuningen 2019-2020
Rechtswinkel

Deel hier ons initiatief met vrienden & familie

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on twitter
Delen
Share on email
Delen

Schrijf u gratis in

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs, dienstverleners die zich aan ons verbinden en andere informatie. We sturen u dan regelmatig een mailtje. Dit kan onder marketing vallen. Daarom vragen we ook uw toestemming.

We posten actuele en belangrijke berichten op onze Facebook pagina. Blijf op de hoogte door de pagina hieronder te liken.