Het verhaal achter Juridischevoorlichting.nl

De bezoeker centraal zetten. Dat is voor ons belangrijk. Online kunnen we u helaas geen koffie en een comfortabele stoel aanbieden. Dat doen we daarom anders.

Neem plaats en kijk met ons mee!

Oprichters Juridischevoorlichting.nl

Op de foto ziet u ons, Fons links en Thom rechts. Wij zijn de oprichters van Juridischevoorlichting.nl. En boven al, goede vrienden. Beiden studeren we zowel af in Nederlands recht als Bedrijfskunde en hebben we een passie voor ondernemen. Tijdens onze opleiding, ervaring bij advocatenkantoren en werkzaamheden voor een rechtswinkel, hebben we de meest uiteenlopende vraagstukken en cliënten voorbij zien komen.

Wat ons opviel? Dat veel mensen niet bekend zijn met de verschillende mogelijkheden van juridische hulp en dat problemen vaak voorkomen of beperkt hadden kunnen worden, als men zich had ingelezen of eerder hulp had ingeschakeld.

En dat is waar we met Juridischevoorlichting.nl verandering in willen brengen. Zo kunnen we onze drive om te ondernemen combineren met een maatschappelijke bijdrage. En dat doen we sinds dag 1 met veel plezier. In juli 2020 heeft Fons na een mooie, leuke en leerzame periode afscheid genomen van Juridischevoorlichting.nl.

De bezoeker van onze website is koning

Wij zetten de bezoeker centraal. Ons verdienmodel is daarom niet gericht op u. We willen u namelijk een zo prettig mogelijke gebruikservaring geven. Daar passen irritante advertenties, betalen voor informatie en een onoverzichtelijke website niet bij.

Onze missie

Het bevorderen van een rechtvaardige maatschappij en het vergroten van de toegankelijkheid van juridische informatie en het aanwenden van juridische hulp, zowel voor draagkrachtigen als minder draagkrachtigen. 

Waarom doen we wat we doen?

Te laat hulp inschakelen. Verkeerde hulp inschakelen. Het levert vaak onnodige juridische problemen op. U zou dan ook niet de eerste zijn die het overkomt. Met Juridischevoorlichting.nl willen we de kans verkleinen dat u de volgende bent. Dat scheelt later stress, kosten en (veel meer) tijd. 

Ons motto: “voorkomen is beter dan genezen, zorg dat u bent ingelezen. Voorkomen te laat? Vind de weg naar raad en daad.” 

Alles wat we doen is gratis voor u

Bij ons herkent u situaties, problemen en mogelijkheden. Bij ons leest u over verschillende en (gratis) mogelijkheden van juridische hulp. Bij ons vindt u dienstverleners per woonplaats en informatie over de betreffende organisatie. Zo helpen we u vooruit bij het in een zo vroeg mogelijk stadium maken van een geschikte keuze voor het vinden van een oplossing. 

0 +
Bezoekers
0 +
Artikelen

Wat zeggen anderen over Juridischevoorlichting.nl?

"Het platform biedt juridische informatie voor de rechtzoekende op een snelle en laagdrempelige wijze. Als advocatenkantoor zijn we graag verbonden aan deze innovatieve manier om het recht dichterbij te brengen. Bovendien worden afspraken en voorwaarden met netwerkpartijen correct en helder besproken en nagekomen."
GH Advocaten Boxmeer
GH Advocaten
Advocatenkantoor
"Ik heb snel de informatie kunnen vinden waar ik naar op zoek was. De uitleg was prettig om te lezen. Bedankt daarvoor! Ik heb jullie website gedeeld op Facebook."
Myrthe (verder anonieme bezoeker van de website)
"Wij waarderen het initiatief van Juridischevoorlichting.nl enorm en hebben de samenwerking met hen als zeer prettig ervaren. Zij reageren snel, informeren ons over ontwikkelingen, staan open voor verandering en maken een professionele indruk. Heren, keep up the good work!"
Wetswinkel Uden
Bestuur Stichting Rechtswinkel Beuningen 2019-2020
Rechtswinkel

Trusted by the best

Rechtswinkel Nijmegen-Oost
Rechtswinkel Berg en Dal
Rechtswinkel Wijchen
Rechtswinkel Den Bosch
GH Advocaten Boxmeer
Wetswinkel Uden

Contact

Deel hier ons initiatief met vrienden & familie

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on twitter
Delen
Share on email
Delen

Aanbevolen blogs

Schrijf u gratis in

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs, dienstverleners die zich aan ons verbinden en andere informatie. We sturen u dan regelmatig een mailtje. Dit kan onder marketing vallen. Daarom vragen we ook uw toestemming.

We posten actuele en belangrijke berichten op onze Facebook pagina. Blijf op de hoogte door de pagina hieronder te liken.