Het verhaal achter Juridischevoorlichting.nl

De bezoeker centraal zetten. Dat is voor ons belangrijk. Online kunnen we u helaas geen koffie en een comfortabele stoel aanbieden. Dat doen we daarom anders.

Neem plaats en kijk met ons mee!

Wat ons opviel? Dat veel mensen niet bekend zijn met de verschillende mogelijkheden van juridische hulp en dat problemen vaak voorkomen of beperkt hadden kunnen worden, als men zich had ingelezen of eerder hulp had ingeschakeld. En dat is waar we met Juridischevoorlichting.nl verandering in willen brengen. Zo kunnen we onze drive om te ondernemen combineren met een maatschappelijke bijdrage. 

De bezoeker van onze website is koning

Wij zetten de bezoeker en toegankelijk recht centraal. Daarbij willen we u een zo prettig mogelijke gebruikservaring geven. Daarvoor is online gratis algemene juridische informatie en een overzichtelijke website onmisbaar in onze ogen. En dat is dan ook waar we ons voor inzetten. 

Onze missie

Het bevorderen van een rechtvaardige maatschappij en het vergroten van de toegankelijkheid van juridische informatie en het aanwenden van juridische hulp, zowel voor draagkrachtige als minder draagkrachtige particulieren.  

Waarom doen we wat we doen?

Te laat hulp inschakelen. Verkeerde hulp inschakelen. Het levert vaak onnodige juridische problemen op. U zou dan ook niet de eerste zijn die het overkomt. Met Juridischevoorlichting.nl willen we de kans verkleinen dat u de volgende bent. Dat scheelt u later veel stress, kosten en tijd. 

 

Ons motto:voorkomen is beter dan genezen, zorg dat u bent ingelezen. Voorkomen te laat? Vind de weg naar raad en daad.” 

0 +
Bezoekers per jaar
0
OPGERICHT

Wat zeggen anderen over Juridischevoorlichting.nl?

"Ik heb snel de informatie kunnen vinden waar ik naar op zoek was. De uitleg was prettig om te lezen. Bedankt daarvoor! Ik heb jullie website gedeeld op Facebook."
Myrthe (verder anonieme bezoeker van de website)
"Wij waarderen het initiatief van Juridischevoorlichting.nl enorm en hebben de samenwerking met hen als zeer prettig ervaren. Zij reageren snel, informeren ons over ontwikkelingen, staan open voor verandering en maken een professionele indruk. Heren, keep up the good work!"
Wetswinkel Uden
Bestuur Stichting Rechtswinkel Beuningen 2019-2020
Rechtswinkel (was eerder verbonden aan Juridischevoorlichting.nl)

Juridschevoorlichting.nl heeft samengewerkt met

Rechtswinkel Nijmegen-Oost
Rechtswinkel Berg en Dal
Rechtswinkel Wijchen
Rechtswinkel Den Bosch
GH Advocaten Boxmeer
Wetswinkel Uden

Contact

Deel hier ons initiatief met vrienden & familie

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on twitter
Delen
Share on email
Delen

We posten actuele en belangrijke berichten op onze Facebook pagina. Blijf op de hoogte door de pagina hieronder te liken.