Arbeidsrecht

Voor algemene informatie over arbeidsrecht kunt u de artikelen op onze website lezen. Op zoek naar juridisch advies omtrent arbeidsrecht? Kijk dan op onze partnerpagina of u mogelijk terecht kunt bij een van onze partners voor juridische hulp. 

Hoe zijn de artikelen op onze website opgebouwd? 
In onze artikelen beschrijven wij steeds kort een situatie, in welk kader wij enkele belangrijke en algemene regels naar voren brengen. Op deze wijze willen we ervoor zorgen dat men eerder een mogelijk problematische situatie herkent en een betere afweging kan maken over of, en welke, juridische hulp nodig is. Via onze partner pagina kan vervolgens direct gekeken worden of wij samenwerken met een mogelijk geschikte partner bij u in de buurt en contact worden opgenomen met de betreffende dienstverlener. Bij een rechtswinkel kunt u vaak gratis advies inwinnen. Een advocaat hanteert normaal gesproken wel een tarief, maar heeft over het algemeen meer expertise. 

De opzegtermijn van werkgever en werknemer
Van tijdelijk naar vast contract, vakantiedagen, aanzegverplichting van de werkgever, slapend dienstverband en het concurrentiebeding
Gefinancierde rechtsbijstand